ÇELİK ASANSÖR’DE HEDEF DÜNYA FİRMASI OLMAK

Haber Asansörü’ne konuşan Çelik, 1985 yılından bu yana faaliyetlerine aralıksız devam ettiklerini hatırlattı;  Karadeniz Bölgesi’ndeki hâkimiyetlerini güçlendiklerini ve küresel pazarda yeni atılımlar yapmak için hazırlandıklarını duyurdu. 

Çelik, şunları söyledi:

“Yurt içi piyasasının en kaliteli, en prestijli ve en hızlı çalışan firmalarından, bir asansöre dair ne varsa temin ediyoruz. Müşterilerimizin, yani bizimle bu yolda yürüyen yol arkadaşlarımızın problemlerini en kısa sürede çözüme ulaştırıp, onları ferahlatan ve yaptıkları işlerin kalitesinden asla taviz vermeyecekleri ürünleri onlara sunuyoruz. Karadeniz bölgesinin en güçlü firmalarından birisi olmak bizlere gurur veriyor.

Gelişen yeni teknolojiler ile ürün çeşitliliğimizi artırarak müşterilerimize kaliteli hizmet sağlamayı hedefliyoruz. Gelecekte sektörümüzde önemli yatırımlar yapan ulusal ve uluslararası lider bir dünya şirketi olarak tanınmayı hedefliyoruz.”

BELİRTİLEN TAKVİMDE TESLİMAT

Önceliklerinin asansör pazarının güvenliği ve kaliteli üretim anlayışı olduğunun altını çizen Çelik, “Biz imalatını ve satışını yaptığımız ürünlerin kalitesine ve sağladığımız hizmete tam güveniyoruz” diye konuştu. Çelik, kaliteli ve prestijli ürünlere, hızlı ve belirtilen zaman aralığında ürünlerin teslim edilmesine karşı hassas yaklaşımlarının altını çizdi. 

Çelik, şunları söyledi: 

“Kullanıcılara uygun fiyat, ileri teknoloji ile kolayca ulaşabilecekleri yüksek kalitede ürünler sunarken, sınıfının en iyi hizmetini sağlayıp, müşteriler ile güçlü ortaklıklar kuracağız. Sürdürülebilir ve istikrarlı kazançları sağlarken, çalışanlarımızın, toplumumuzun ve kullanıcı kitlemizin risk yaşamamalarına itibar edip, sektördeki başarı basamaklarını hızla tırmanmayı kendimize görev edindik.”

ÇELİK ASANSÖR’Ü TANIYALIM

1985 yılında Ahmet Şenol Çelik, Necati Çelik ve Muzaffer Ali Çelik adına, üç kardeşin şahıs şirketi olarak kurulup, asansör malzeme alım ve satışı yapmak üzere İstanbul Fikirtepe’de faaliyetine başlayan firma 22 Aralık1997 tarihinde Parsan Asansör Sanayi Ticaret Limited Şirketi olarak resmen kuruldu. Bu isimle ticari hayatına devam eden firma, 1 Temmuz 2003 tarihinde marka tescilinden dolayı adını Passlift Asansör Sanayi Ticaret Limited Şirketi olarak değiştirdi ve şirketin ana merkezi olan İstanbul Ferhatpaşa’ya taşındı. Kardeşlerden birisi olan Necati Çelik’in girişimi üzerine 2001 yılında Trabzon’da Par-Mak Asansör Sanayi Ticaret Limited Şirketi olarak kurulan yeni firma ile faaliyetlerine devam etti.

Bugün Muzaffer Ali Çelik’in yönetiminde, İstanbul Fikirtepe’de 2003-2011 yılları arasında Çelik Asansör Sanayi Ticaret Limited Şirketi olarak hizmet vermeye devam ediyor. Çelik Asansör, 2011 yılından bu yana Samsun’da asansör malzemelerinin imalat, ithalat ve ihracatı konusunda hizmet veriyor.