ATİNA’DA ASCEN.TEC RÜZGARI

Bu sene ikincisi düzenlenen Yunan fuarı Ascen.tec / Elevator Technologies, 3-5 Haziran 2022 tarihlerinde Atina’da gerçekleşti. 

HABER ASANSÖRÜ (HABER MERKEZİ) — Lider asansör üreticilerine, ithalatçılarına ve temsilcilerine yenilikçi teknolojilerini, ürünlerini ve çözümlerini sergileme imkânı sunan Ascen.tec, 3-5 Haziran 2022 tarihleri arasında Atina’da gerçekleşti. 

Kilit piyasa oyuncuları, enstitüler, bilim adamları ve teknisyenler görüşlerini analiz etme, sektörün sorunlarını vurgulama ve insanların fiziksel bütünlüğü ve güvenliği ile ilgilenen özellikle kritik ve hassas bir sektör için çözümler önerme şansı buldu.

Fuar, tüm katılımcıların asansör pazarının artık bir referans noktasına sahip olduğu konusunda hemfikir olmasıyla sona erdi. Serginin açılışı, ilk günün akşamı, Yunanistan'daki politikacılar ve sergiyi kendi himayelerinde destekleyen kuruluşların temsilcilerinin huzurunda gerçekleşti.

Ascen.tec Forumu Bilim adamları, uzman şirketler ve kurumlar, üç günlük Ascen.tec Forumu sırasında ortak zorluklar hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

2024 YILINDA YENİDEN BULUŞMA SÖZÜ

Ascen.tec, 2024 yılında üçüncü kez kapılarını açmayı, sektör bileşenlerini ağırlamayı planlıyor.

Atinada gerçekleşen fuara Türkiyeden; Artı Kasnak ve Genemek katıldı.