Logomuz Yenilendi

LOGOMUZ YENİLENDİ

Türkiye’de faaliyet gösteren pek çok büyük yerli markanın birleştirici gücü olan Türkiye Asansör Sanayicileri Federasyonu, sektörünü ileriye taşımak amacıyla önemli projelere imza atan bir sivil toplum örgütü olarak çalışmalarına devam ediyor. Türkiye’nin çeşitli illerindeki 17 farklı asansör ve yürüyen merdiven iş insanları derneklerinin çatı kuruluşu olarak, kurulduğu günden bugüne sektörünün gelişimi adına yaptığı çalışmaları sebebiyle 10 Ocak 2020’de İç İşleri Bakanlığı’nın Olur’ları ile “Türkiye” ibaresini almaya hak kazanmış bulunuyor.

Yedi yıl içerisinde sektörel eğitimden, sosyal sorumluluk projelerine, asansör akademilerinin kurulmasından, kamuoyu bilincini arttırma çalışmalarına kadar sektör yararına sayısız projeye imza atılmıştır. Türkiye Asansör Sanayicileri Federasyonu’nun yaptığı tüm bu çalışmalar sadece federasyona üye dernek ya da firmaları değil, tüm sektör paydaşlarını etkileyecek nitelikte olmuştur ve bundan sonra da olmaya devam edecektir. 

 

“Türkiye” ibaresinin alınması ile birlikte federasyonun uzun unvanının; “Türkiye Asansör Sanayicileri Federasyonu”, kısa unvanının ise “Türkiye ASFED” olarak anılacağını tüm kamuoyuna ve sektör paydaşlarına bildirmek isteriz. Bu itibar ve unvan ile çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan Türkiye ASFED’in, logosunda da yeniliğe gittiğimizi siz değerli sektör paydaşlarımız ile paylaşmak isteriz. Yenilenen logomuzda hem asansör hem de yürüyen merdiven sembolleri ile birlikte Türkiye’nin resmi rengi olan turkuvaz kullanılmıştır. Kumumuza ait haberlerimizde ve resmi yazışmalarımızda bu logonun kullanılmasını önemle rica ederiz.