Kipsan Asansör Büyümeye Devam Ediyor

ÖZEL HABER

Haber-Fotoğraf: Yeliz Karakütük

Kayseri’nin köklü asansör firmalarından birisi olan KİPSAN Asansör yenilenen fabrikası ile üretim tesisini genişleterek büyümeye devam ediyor. 3 bin metrekare kapalı, 10 bin metrekare açık alanı ve 30 personeli ile üretimden montaja, montajdan bakım revizyona asansörün her alanında Türkiye genelinde hizmet veriyorlar.

KAHRAMAN: “Sürekli gelişim üzerine kurulu bir şirket politikasına sahibiz”

KİPSAN Asansör sektörün iki deneyimli ismi olan Necdet Kahraman ve Nuri Kuzan ortaklığında, 2009 yılında kurulan bir firma, kabin ve pano imalatı konusunda kendi markasını oluşturarak yüksek kapasite bir verim ile çalışmaktadır. Konu ile ilgili bilgi aldığımız Kipsan Kurucu ortağı Necdet Kahraman ; “Asansör kabin alanındaki tüm yenilikleri takip ediyoruz. Montaj kısmımızda olduğu için sahada ne gibi sorunlarla yaşanıyor bunlarla ilgili geri dönüşler alma imkanımız oluyor. Dolayısıyla bu avantaj ile piyasada çok tercih edilen sorunsuz kabinler üretiyoruz diyebiliriz. Sürekli gelişim üzerine kurulu bir şirket politikasına sahibiz. Bu da bizi her zaman daha çok tercih edilen bir marka haline getiriyor” dedi.

KAHRAMAN: “Asansör iyi bir takım işidir”

Necdet kahraman yıllardır iyi bir ortaklık ile devam eden firmaları için “iyi bir takım işi yürütüyoruz” şeklinde konuştu. Asansör işi için de aynı görüşü benimsediklerini dile getiren Kahraman ; “Biz yıllardır iyi bir takım işi yürütüyoruz. Asansör de iyi bir takım işidir zaten. İmalatından montajına ve bakım / revizyonuna kadar hiç bir safhası göz ardı edilemeyecek bir iştir. Bu yüzden biz kendi bünyemizde tüm bu alanlarda hizmet vererek kendi takımızı kurduk. Müşterilerimizle hiç bir sıkıntı yaşamadan işimizi yapmaya devam ediyoruz” dedi.

KUZAN: “Çalışanlarımızın huzuru ve iş güvenliği her şeyden önemlidir”

KİPSAN Kurucu Ortaklarından Nuri Kuzan ise; bize fabrikanın üretim tesisini gezdirerek nasıl bir sistem ile çalıştıkları hakkında bilgi verdi. Kuzan çalışma disiplinleri ile ilgili olarak; “Biz tamamıyla yönetmeliklere ve kalite standartlarına uygun olarak üretim yapıyoruz. Her proje bizim için ayrı kıymetlidir ve hepsinin üzerinde tek tek çalışırız. Her şeyden önce insan güvenliğini esas alan bir yapımız var. Müşteri memnuniyeti kadar çalışanlarımızın memnuniyeti de bizim için önemlidir. Çalışanlar mutlu olmadığı zaman işten verim alamazsınız. O yüzden bizim şirket politikamızda çalışanlarımızı huzuru ve iş güvenliği her şeyden önemlidir”

KUZAN: “Ortadoğu pazarı bizim için önemli”

Kipsan asansör Kayseri merkezli olarak Türkiye’nin pek çok yerine hizmet verirken, yurt dışı pazarında da başta İran olmak üzere Ortadoğu pazarında etkin bir yere sahip. İhracatlarının büyük oranda Ortadoğu’ya yapan Kipsan Kurucu Ortağı Nuri Kuzan buradaki pazarın önemli olduğuna vurgu yapıyor. Kuzan konu ile ilgili; “Senelerin birikimi ile Ortadoğu pazarında önemli işbirlikleri ve dostluklar edindik. Yıllık önemli bir miktarda paket asansörü İran’a ihraç ediyoruz. Buralara yaptığımız iş seyahatlerinde de gördüğümüz kadarıyla Ortadoğu, inşaat ve yan sektörlerinin oldukça etkin olduğu bir bölge. Bizim bölgedeki işbirliklerimiz, her yıl artarak devam ediyor. Ortadoğu pazarı bizim için önemli bir yere sahip” dedi.