İntegra Asansör Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Asansör kumanda panosu, butoniyer, fotosel, kablo, çelik halat ve elektronik komponent gibi ekipmanların tedarikçisi olan İntegra Asansör yeniden yapılanmaya gitti; İstanbul Dudullu’daki yeni binasına taşındı.

Kurulduğu 2014 yılından bu yana asansör sektörünün güven kazanan tedarikçilerinden biri olmayı başaran İntegra Asansör, yıl yıl belirlediği hedeflere emin adımlarla ilerliyor. Daha önceki yerleşkesinde kiracı konumda olan İntegra Asansör, satın alma yoluyla taşındığı yeni yerinde 10’uncu yıl vizyonu için çalışmalarını hızlandırdı.

“Hedefimiz, İntegra Asansör’ün 10’uncu yılında kimliğini netleştirmek ve herkesin önünde daha net durabilmek” diye konuşan İntegra Asansör Genel Müdürü Mustafa Uçar, “Müşterilerimize ve işimize daha iyi odaklanma ve ürün gruplarımıza daha iyi bir yoğunlaşma ile yeni bir döneme başlıyoruz. Dolayısıyla taşınırken yerimizi de buna göre planladık. Tesisimizi üretim, lojistik ve hizmet katı olarak üçe böldük. Bunlara ilaveten sekiz yıldır oluşturduğumuz tecrübenin de katkısıyla yeniden yapılanmaya gittik” ifadelerini kullandı.