Bursa’da Asansör Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Asansör İşletme ve Bakım Yönetmeliği hakkında ülke genelinde düzenlediği bilgilendirme seminerlerden bir tanesi de Bursa’da gerçekleştirildi.  BURSAD (Bursa Asansör Sanayicileri Derneği)’ın da destek verdiği seminere çok sayıda Bursalı asansör sektör temsilcisi katılım gösterdi.

23 Mayıs 2019’da Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eğitim Salonu’nda, “Asansör İşletme ve Bakım Yönetmeliği ve TSE Hizmet Yeterlilik Belgesine İlişkin Şartlar”  konulu bir bilgilendirme semineri düzenlendi. Seminerde Bursa Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Şube Müdürü İbrahim Karlıtepe bir konuşma yaparken, PGD Asansör-Teleferik Ürün Grubu Denetçisi Mustafa Nevzat İNAN,  “Asansör İşletme ve Bakım Yönetmeliği” ne ilişkin ayrıntılar üzerinde durdu.

 

TSE Bursa Bölge Müdürlüğü’nün de katıldığı seminerde, TSE Belgelendirme Uzmanı Semra Aydın “TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesine İlişkin Şartlar” hakkındaki sunumuyla, TSE Mühendisi Ceyhun Kaya ise “Asansör Periydik Kontrol Yönetmeliği’ndeki Periyodik Muayene İşlemleri ile ilgili Diğer Hususlar” üzerine önemli sunumlarıyla katkı sağladılar.