Arap Yatırımcılar Gayrimenkul Firmalarıyla Buluştu 

Türk ve Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAB) ve TurabExpo, Uluslararası 7’nci Türk- Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri, İç Mimari, Mobilya Fuarı, 22 Arap ülkesi ile 7 Türk Cumhuriyeti’nden binlerce yatırımcıyı bir araya getirdi. Gayrimenkul firmalarıyla buluşan yatırımcılar arasında, yerli asansör sanayisinden temsilciler de vardı. 

İstanbul’da Pullman Otel Convention Center’da 16’ncı Türk ve Arap İşbirliği Zirvesi’nde yatırımcılar, Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşan yatırımcılar, İstanbul'da bir araya geldi. İstanbul’da yaşanan yoğun kar yağışı nedeni ile bir gün ertelenen organizasyon 27-29 Ocak 2022 tarihleri arasında Pullman Istanbul Hotel & Convention Center’da gerçekleştirildi. 

16’ncı Türk-Arap İşbirliği Zirvesi çatısı altında, gerçekleşen 7’nci Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri, İç Mimari, Mobilya Fuarı, İşbirliği Organizasyonu ile eş zamanlı olarak 4’üncü Türk-Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı, İşbirliği Organizasyonu da yapıldı. 

ASANSÖR SANAYİSİNDEN YOĞUN İLGİ 

Binlerce yatırımcının buluştuğu fuarda; Ah&Met Asansör, Genemek, Kepi Asansör, Mars Elevator, Stof Asansör, Ryse Lift markasıyla Özdoğru Mühendislik ve Akfa Lift asansör sanayisini temsil ettiği ürün ve hizmetlerini görücüye çıkardı.

SABUHİ ATTAR: “TİCARİ ORTAKLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Programın açılış konuşmasını yapan TÜRAP Genel Başkanı Sabuhi Attar, Arap ülkeleri ile ilişkilerin güçlendirilmesi ve ticari ortaklığın geliştirilmesi için çalıştıklarını söyledi. Attar, “Çalışmalara daha geniş bir saha vermek istiyoruz. Onun için hem Türkiye hem Arap ülkelerine sürekli bu çalışmalar içerisindeyiz. 16. TÜRAP fuarımızı gerçekleştirdik. Tüm katılanlara çok teşekkür ederiz” dedi.