Merih Akademi İlk Fuarına Öğrenci Ve Öğretmenleri İle Katıldı

MERİH AKADEMİ İLK FUARINA ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ İLE KATILDI

ASFED’in eğitim projesinin ilk okulu olan Merih Akademi Eylül 2018’den bu tarafa Ankara’da Yenimahalle Şehit Mehmet Şengül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinden öğrencilerine eğitim vermeye devam ediyor. Eğitim kapsamı dahilinde ASFED (Asansör Sanayicileri Federasyonu)’in konuğu olarak Avrasya Asansör Fuarı’nda katılımcı olarak yer alan Merih Akademi asansör bölümü öğretmenleri Tamer Doğan, Feyzi Gültekin ve asansör bölümü öğrencileri Muhammet Taha Bostancı, Ömer Güler dört gün boyunca son teknoloji ürünleri inceleme fırsatı yakaladı.

“ASANSÖR EĞİTİMİNE DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİK”

Akademi adına fuar ile ilgili görüşlerini bildiren Öğretmen Tamer Doğan; “Fuara Yenimahalle Şehit Mehmet Şengül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Merih Akademi olarak katıldık. Fuarda Asansör sektöründeki üretici firmaların alanda uzman personellerinden son teknoloji ürünler hakkında teknik bilgiler alma fırsatı bulduk. Firma yetkilileri ile stantlarındaki ürünlerin montaj ve servisine bakacak teknik personelden beklentileri üzerine kısa sohbetler ettik. Ürünlerinin üretiminde gösterdikleri özenin daha fazlasını bu ürünlerin montaj ve bakımlarını yapacak nitelikli teknik personele göstermeleri gerektiği hususuna dikkatlerini çektik. Bu da ancak asansör eğitiminin desteklenmesi mümkün olacaktır. Fuara katılımımızla asansör eğitimine dikkat çekmek istedik”.

Tamer Doğan aynı zamanda fuarların önemine dikkat çekerek destekleyen herkese teşekkürlerini iletti. Doğan : “Merih Asansör Akademi olarak amacımız; Asansör Sektörünün eğitim ihtiyaç taleplerini alarak bunları en iyi şekilde karşılamaktır. Bu taleplerin alınabileceği en uygun yerin asansör sektörünün bir araya geldiği asansör fuarları olduğunu düşünmekteyiz. Bu hususta bizlere destek ve imkân sunan başta ASFED yönetimine, CNR EXPO fuar yönetimine ve bizlere fuar alanında zaman ayırıp görüş ve bilgilerini paylaşan değerli asansör sektörü temsilcilerine teşekkür ederiz” dedi.