İstanbul İl Sanayi Müdürlüğü Ve Tasiad Asansör Üreticileri İle Bir Araya Geldi

İSTANBUL İL SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜ VE TASİAD

ASANSÖR ÜRETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İstanbul İl Sanayi Müdürlüğü, Tüm Asansör Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TASİAD)’nin organizasyonunda İstanbul’da bir dizi ziyarette bulundu. İstanbul’da faaliyet gösteren asansör kompanent üreticileri ile bir araya gelen Sanayi İl Müdürlüğü yetkilileri ve TASİAD heyeti ziyaretlerin önümüzdeki dönemde de süreceğini belirtti.

İstanbul il Müdürü Ümit Ünal, Şube Müdürü Şevki Şarlıoğlu, TASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Fikret Gökhan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet Şubat ayı boyunca  Centa Dış Ticaret, Yeterlift Asansör, Arkel Elektronik, Passlift Asansör, Genemek, Nagel Makine, Yücel Makine, Engin Asansör, Stoper, Metroplast Asansör, Fabre Asansör, Aybey Elektronik, MP Yener Övünç Asansör ve Bulut Makine’yi ziyaret etti.

 

SANAYİ İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN STRATEJİK SEKTÖR VURGUSU

TASİAD’ın sektörel ziyaretler üzerine yaptığı açıklamada; üye firmaların üretim süreçlerini yerinde inceleyip, yetkilileri ile sektör ve firma sorunları üzerine istişarelerde bulunulduğu bildirildi. Açıklamanın devamında ise; “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından stratejik sektörler kategorisine alınan asansör sektörünün yerli ve milli dönüşümünü hızlandıracak, yüksek teknolojili ürün geliştirmeye yönelik destekler, Sayın Ümit Ünal ve Sayın Şevki Şarlıoğlu tarafından firma temsilcilerine anlatıldı”, ifadeleri kullanıldı.