Wıttur Türkiye Ekibinden Sanal Etkinlik

Wittur, 26-28 Ekim tarihlerinde dünyanın her yerinden müşterilerin katıldığı “Asansör Endüstrisini Geliştirmek” isimli küresel bir sanal etkinlik düzenledi. Wittur’un geliştirdiği son teknolojilerin ve pazar trendlerinin tanıtıldığı toplantıda Wittur Türkiye ekibi, konut ve ticari binalar için geliştirilen W Line SLS’nin tanıtımı yaptı.

SESSİZ SÜRÜŞ GARANTİLİ W LINE SLS 

 

Wittur Türkiye ekibinin geliştirdiği W Line SLS asansör sisteminin detaylarını Wittur Ar-Ge Müdürü Oğuzhan Yıldız paylaştı. 

Yıldız, şunları söyledi:

“320 kilogramdan başlayarak bin kilograma kadar çözüm sağlıyoruz. W Line SLS tüm ihtiyaçlarınızı yenilikçi bir şekilde karşılamak için gerçekten iyi bir çözüm. W Line SLS’yi geliştirirken ana hedeflerimiz, geliştirilmiş sürüş konforu, azaltılmış kurulum süresi, geliştirilmiş dokümantasyon seviyesi oldu. Tüm detaylarıyla tamamen standart yerleşim planı hazırladık. EN-81 seçenekleri, aynı anda azaltılmış boşluk payı ve azaltılmış kuyu çözümleri olarak karşımıza çıkıyor. Wittur olarak sadece standardı değil, aynı zamanda güvenlik kitapçığı dediğimiz Wittur’un kendi iç standardını da yerine getiriyoruz.”

PAKETLEME SİSTEMİ SİL BAŞTAN DEĞİŞTİ

Kolay kurulum sağlamak için tüm paketleme sisteminin kurulum sırasına göre tamamen değiştiğini anlatan Yıldız, “Hızlı kurulum için ön montajlı alt bileşenleri de uyguladık. W Line SLS güzel bir sürüş konforu sağlar. Bu sürüş konforunu sağlamak için optimize edilmiş bir halat şekli geliştirdik. Gelişimin motor teknolojisi ile sessiz sürüş garanti ediyoruz” dedi. 

İLK TESLİMAT NOKTASINDAN CANLI YAYIN

Düzenlenen etkinlik sırasında Wittur Türkiye ekibi tarafından hayata geçirilen W Line SLS’nin ilk teslimatının yapıldığı noktadan bir canlı yayın da gerçekleşti. Etkinliğe bağlanan Wittur Polonya Satış Müdürü Jaroslaw Oswald, “Wittur Türkiye tesisimiz tarafından üretilen yeni tasarım W Line SLS, burada kutularından çıkarılmaya başlandı. Birazdan Polonya’da montajına başlayacaklar. Bu Wittur Grubunun W Line SLS ürününün ilk teslimatı” dedi.

KAMBOLAT: UZUN VADELİ STRATEJİK GLOBAL ÇÖZÜM ORTAĞIYIZ”

Wittur asansör sistemlerinin ürün yelpazesi hakkında bilgi veren Wittur Global Sistemler İşletme Müdürü Ahmet Kambolat, yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

“Wittur, güçlü bir markadır. Tercih edilen ve küresel bir markadır. Asansör pazarının en çok tercih edilen ve en kaliteli bileşenleri bir araya gelerek dünyanın en üstün komple asansörlerinden birini meydana getirdiler. 7 kıtada 88 ülkede en prestijli projelerden en standart asansör projelerine kadar her segmentteki müşterilerimize minnettarız. Desteğinizle 88 ülkede çok hızlı büyüyoruz. Dünyanın geri kalanının da tercihi olacağımıza inanıyoruz. Her segmentte ve her türlü projede uzun vadeli stratejik global çözüm ortağınızız.”

ÖRS: W LINE EQ MODERNİZASYON ÇÖZÜMLERİ İÇİN UYGUNDUR”

“En iyi Wittur bileşenleri en iyi Wittur sistemlerini oluşturur” diyen Wittur Sistem Satış Direktörü Ahmet Örs, şunları söyledi:

“Az katlı konutlardan, yüksek katlı binalara, hastanelerden ticaret ve alışveriş merkezlerine kadar uzanan bir pazara hizmet vermektedir. W Line 320 kilogramdan 2,5 tona kadar saniyede 160 metre ile 3 metre hıza kadar çıkabiliyor. W Line EQ için de W Line’ın küçük kardeşi diyebiliriz. Çünkü en küçük kuyulara sığar. W Line EQ modernizasyon çözümleri için uygundur. Saniye de 1 metre hız ile 630 kilograma kadar uygundur. W hattı modüler ve esnek bir hattır. W Line EQ düşük kuyu ve alçak tavan boşluğunu bir arada sağlar ve aslında size en iyi kuyu verimini sağlar. Kolay ve hızlı kurulum imkanı sağlar. Montaj sırasına göre hazırlanmış paketleme stratejisine sahiptir.” 

“İKLİM SORUNLARI İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇÖZÜMLER”

Etkinliğin ikinci gününde katılımcıların karşısına çıkan Wittur Grubu Sağlık Güvenlik ve Çevre Yöneticisi Ayperi Sevinçli, Wittur grubu tarafından hâlihazırda uygulanan faaliyetler ve sürdürülebilir ürünler hakkında bir sunum yaptı. Sürdürülebilirlik ile ilgili tüm faaliyetleri koordine ettiğini söyleyen Sevinçli, artan dünya nüfusuna dikkati çekti ve “2050 yılında 9,8 milyar kişiye ulaşacağımız ve insanların çoğunun şehirlerde yaşayacağı öngörülüyor. Bu, iklim düzeyinde hatta açıkça dikkat almamız gereken sosyal yönlerde de çeşitlik zorluklar getiriyor. Bu nedenle akıllı şehirler ve akıllı ürünler yaratmak iklim sorunlarının çözülmesinde sürdürülebilir çözümler yaratmak açısından kesinlikle fark yaratabilir. 

İşte bu nedenle faaliyet gösterdiğimiz sektör için sürdürülebilir ürünler yaratmak çok önemli” dedi. 

WITTUR YIL SONUNDA İLK SÜRDÜRÜLEBİLİR RAPORUNU SUNACAK

Elli yılı aşkın bir geçmişe sahip olan Wittur Grubu’nun çevre konularına hassasiyetle yaklaştığını kaydeden Sevinçli, şunları söyledi:

“Sürdürülebilirlik çalışmalarımızla 2025 yılına kadar ulaşmak istediğimiz hedefleri belirliyoruz. Her şeyden önce yenilenebilir enerjiye geri dönüşüme ve sürdürülebilirliğe odaklanacağız. 2030’a kadar esas olarak sera gazı emisyonlarına ve örneğin tedarik zincirimizi ilgilendiren diğer tüm konu ve konulara odaklanacağız. 2050 yılına kadar hedefimiz küresel hedeflerle aynı doğrultuda sıfır emisyon ve atık seviyesine ulaşmak olacaktır. 

Sürüdürülebilir tüm uygulamaları tedarik ağımız aracılığı ile aynı yöntemde topluyoruz. Bunun zemini için şimdiden çalışmaya başladık. Örneğin, ticaret anlaşmalarıyla ilgili olarak artık ticaret anlaşmalarımızın arasında sürdürülebilirliğe adanmış bir bölüm var. 

Wittur bu yılın sonunda ilk sürdürülebilirlik raporunu sunacak. Rapor herkese açık olacak.”

ZINGARIELLO: “ÜRÜNLER ARASINDAKİ BAĞIMLILIK ÖNCEDEN PLANLANDI” 

Wittur Grubu Sorumlu Teknik Başkanı Filippo Zingariello, kendisinin görev tanımdaki bir numaralı önceliğin uygun maliyetli ürünler, yenilikçi işlevler ve akıllı çözümler sayesinde müşteriye ölçülebilir değer sağlamak ve Wittur’un pazardaki ürün liderliğini sürdürmek olduğunu söyledi. Wittur’un inovasyon kabiliyetini geçmişte kanıtladığına dikkati çeken Zingariello, “Ürünler arasındaki ilişki ve karşılıklı bağımlılık da önceden planlanmıştır. Böylece birbirine bağlandığında müşteri faydalarını artıran kullanımı kolay ve alt sistemler geliştirebiliriz. Wittur yolculuğu bu bileşenlere mekanik paketlere entegre etmenin katma değerini en üst düzeye çıkarmaya devam ediyor” dedi.