Türk Asansör Sanayi İçin Dev Güç Birliği

Türk Asansör Sanayi İçin Dev Güç Birliği

“Asansör sanayi 5’inci kez CNR Expo çatısı altında”

AR-GE ve inovasyona ağırlık vererek üretim kapasitelerini artıran ve bu sayede de birçok alanda Avrupa standartlarının üzerine çıkan Türk asansör sanayi, bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan CNR Avrasya Asansör Fuarı’na hazırlanıyor. CNR Holding, Türkiye ASFED ve TASİAD’ın güç birliği ile gerçekleştirilecek olan fuarda, 50’si yabancı olmak üzere 300’ün üzerinde firmanın asansör, yedek parça ve teknik hizmetlerini sergileyecek. Fuarın 65 ülkeden gelecek olan 1.000 kişilik alım heyetini ağırlaması bekleniyor.

Türk asansör sanayini geleceğe taşımak amacıyla Fuarcılık sektörünün öncü kuruluşlarından CNR Holding, Türkiye Asansör Sanayicileri Federasyonu (Türkiye ASFED) ve Tüm Asansör Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TASİAD) güç birliğine imza attı. Türk asansör sanayinin daha verimli üretim yapabilmesi, teknolojiyi yakından takip edebilmesi, uluslararası ticaret imkanlarını genişletebilmesinin yanı sıra global rekabet gücünü ve marka değerini artırabilmesinin hedeflendiği bu iş birliği kapsamında bu yıl beşincisi yapılacak olan CNR Avrasya Asansör Fuarı düzenlenecek.

45 kişilik data ekibi aylardır çalışıyor

Fuar öncesi bir araya gelen CNR Holding ve STK yöneticileri, fuar ile ilgili yapılan çalışmalara ilişkin bilgi paylaşımında bulundu. Çok sayıda önemli kararların açıklandığı toplantıda, CNR Holding’in 45 kişilik data ekibinin 5 binin üzerinde yabancı alıcıyı fuara getirebilmek için aylardır yoğun bir çalışma yürüttüğü ifade edildi.  Toplantıda fuara katılacak 1.000 kişilik alım heyeti müjdesi de verilirken, aralarında Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Doğu, Bağımsız Devletler Topluluğunun da yer aldığı çok sayıda ülkeden 2500’ü aşkın profesyonel alıcıya online bilet satıldığı yapıldığı açıklandı.

50’si yabancı 300’ün üzerinde firma katılacak

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından Türkiye Asansör Sanayicileri Federasyonu (Türkiye ASFED) ve Tüm Asansör Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TASİAD) iş birliğiyle, T.C. Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB desteğiyle düzenlenen 5. CNR Uluslararası Avrasya Asansör Fuarı, 21 – 24 Ekim 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak. Orta Doğu, Doğu Avrupa, Orta Asya, Kuzey Afrika ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinin asansör, yedek parça ve teknik hizmet ihtiyaçlarını karşılayacak olan fuara aralarında Almanya, Hindistan ve İtalya’nın da yer aldığı 50’si yabancı 300’ün üzerinde firma katılacak.

Almanya ve ABD’den STK ve tedarikçiler ticaret için gelecek

Sektörün yakından takip ettiği fuar, bu yıl bugüne kadar düzenlenmiş en geniş kapsamlı alım heyeti organizasyonuna da ev sahipliği yapacak. 65 ülkeden bin kişilik alım heyetinin katılacağı fuara, ayrıca Almanya asansör sektörünün en önemli STK’ları ve asansör tedarikçileri ticaret yapmak için gelecek. ABD Ulusal Asansör Müteahhitler Birliği’nin ziyaret edeceği fuar, Orta Doğu, Doğu Avrupa, Orta Asya, Kuzey Afrika ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinin asansör, yedek parça ve teknik hizmet ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte. Fuarı ayrıca mimarlar, bina yönetim firmaları, TOKİ ve Emlak Konut yetkililerinin de ziyaret etmesi bekleniyor.