Merih Asansör Yeni Yıla Çalışanlarıyla Merhaba Dedi

Asansör sektörünün önde gelen firmalarından Merih Asansör 2022’yi çalışanlarıyla karşıladı.

2021 yılının son gününde, Merih Asansör yerleşkesinde yapılan kutlamada, Merih Asansör yöneticileri ve çalışanları bir araya geldi. Merih Asansör Genel Müdürü Ahmet Atik, yeni yılda yeni hedefler parolası ile yola çıktıklarının altını çizdi. Çalışanlarına seslenen Atik, şirketin büyüme hedeflerinden bahsederken, sanayinin 2021 yılı yeni normal sürecindeki uyum çabalarından bahsetti. Merih Asansör’ün bu süreçteki başarısının altını çizdi.

BİRLİKTE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

Kutlama töreninde çalışanlarına seslenen Atik, personelin yeni yılını kutlarken önemli mesajlar verdi. Atik şunları söyledi:

“2022 yılında size ve sevdiklerinize mutlu, sağlıklı bir yıl diliyorum. Merih Asansör ailesi olarak birlikte büyümeye ve gelişmeye devam edeceğimiz için mutluluk duyuyorum. Elde ettikleri başarıları için çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Yeni yılda da hedeflerimize ulaşmak için hep birlikte omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Sektörde fark yaratmaya devam edeceğimizden şüphem yok. Şimdiden, çalışmalarınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.”

ÇALIŞANLARA ÖDÜL

Merih Asansör yönetimi, yıl boyunca üretim ve hizmet sürecine katkıda bulunan çalışanlarını da unutmadı. Başarılı personele çeşitli hediyeler ve sertifikalar verildi.

Öneri Sistem Ödüllerini veren Merih Asansör Genel Müdür Yardımcısı Berna Ökmen, “Öneri sistem ödüllerinin gelişmemizde ve ilerlememizde katkısı büyük. Üretim ve hizmet alanında kıymetli fikirlerini bizlerle paylaşan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Merih Asansör Genel Müdürü Ahmet Atik, kutlama töreninde, terfi alan personeli de açıkladı. Şirkette, 5-10-15 ve 20 yılını dolduran personel de kıdem plaketlerini ve ödüllerini taktim etti.

İşçi sağlığı ve güvenliği alanına verdiği önemi bir kez daha gösteren Merih Asansör, İSG kurallarına uyum sağlayan ve bu konuda titizlik gösteren personellere de teşekkür belgeleri verdi.