Interlift’e Ulaşım Kolaylığı İçin Yeni Uygulamalar Başlıyor

Fuar ve Etkinlik Organizatörü AFAG, 8 Mayıs 2019 tarihinde duyurduğu bir bildiri ile 15-18 Ekim 2019 tarihleri arasında Ausburg’da düzenlenecek İnterlift fuarı için katılımcılara ve ziyaretçilere sunduğu hizmetleri genişlettiğini açıkladı. Bu kapsamda AFAG, katılımcı ve ziyaretçilerin fuar alanına ulaşımlarını kolaylaştırmak amacı ile Lufthansa Havayolları ve Deutsche Bahn Alman demiryolları iş birliğiyle indirim sunduğunu duyurdu.

AFAG tarafından yayınlanan bildiride ayrıca Münih havaalanından ve Ausburg’daki tren garından hareket edecek servis otobüslerine ilaveten Münih’teki otobüs terminaline de (garın yakınında) bağlantı sağlanacak. Fuara gelen ziyaretçilerin bu üç hat üzerinden aktarmasız bir şekilde interlift’e ulaştırılması planlanıyor. Araçların kalkış saatleri ise en geç Eylül ayından itibaren internet sitesi üzerinden erişilebilecek.  

 

İndirimli Uçak ve Demiryolu biletleri

Katılımcılar, interlift’in havayolu partneri olan Lufthansa Havayolları ile indirimli uçak bileti almak için rezervasyonlarını www.interlift.de/anreise adresinden yapabilecek. Ayrıca indirimli biletleri IATA üyesi seyahat acentelerinden de temin edebilecekler. Trenle seyahat edecekler ise biletlerini interlift sitesinden aldıkları takdirde avantajlı fiyatlar bulabilirler.

 

Yeni “Çevrimiçi Hizmet Merkezi” ile katılımcı firmalar ihtiyaçlarını kolayca giderebilecek

AFAG, Şubat 2019’da sunduğu yeni Çevrimiçi Hizmet Merkezi ile fuara katılan firmaların fuar ile ilgili bütün hizmetlerini kolayca ayarlayabilmesine de olanak sağladı. Yeni Çevrimiçi Hizmet Merkezi üzerinden teknik hizmetler, tefrişat ve stant ekipmanı, döşeme materyali, temizlik ve atıkların toplanması hizmetlerinin yanı sıra medya teknolojisi ve eleman ayarlanması ile oda rezervasyonları yapılabiliyor.

 

Ayrıca katılımcılar istedikleri hizmetlerin mevcut durumu ile ilgili olarak diledikleri zaman sistemden bilgi edinebilir ve buradan stant yerleşimlerini, salon planlarını ve faturalarını indirebilirler. Aynı zamanda katılımcılar kendilerine ait belgeleri de sisteme yükleyebilecekler. Sistem ayrıca katılımcıların fuar bütçelerini kontrol etmelerine de olanak sağlıyor.

 

Vize ve konaklama işlemleri için geç kalmayın uyarısı

Yayınlanan bildiride katılımcı ve ziyaretçilerin vize başvurusu için geç kaldıklarının da altı çizildi. Vize almanın önkoşulu olarak proje yönetiminden interlift’e davet gelmesi gerektiği vurgulanan bildiride vize başvurusunun ancak bundan sonra yapılabileceği ve bunun için de en az dört aylık bir süreci hesaba katmak gerektiği açıklandı.