Has Asansör Mesleki Ve Teknik Anadolulisesi 6.Dönem Mezunlarını Veriyor

Has Asansör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılışından bu yana 6. mezuniyet törenini ve geleneksel hale gelen iftar yemeği ile birlikte yaptı.Yaklaşık dört yüz davetlinin katıldığı törene; İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet GÜLTEKİN, Bursa Asansör Sanayiciler Derneği Başkanı Ali Baki GÜLTEKİN, Has Asansör Yönetim kurulu Başkanı Sebahattin ŞEKERCİ ve  önde gelen asansör firması temsilcileri, okul müdürleri öğretmenler ve öğrencilerin katıldı. 

Törende konuşma yapan Okul Müdürü Ese GÜNDOĞDU; “Yeni bir mezuniyet töreninde birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Bu yıl 63,   2014 yılından itibaren de toplamda 285 öğrenci mezun  etmiş olacağız. Tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum. Şu an burada görünen sahne tüm kesimler tarafından sürekli ifade edilen ama okulumuz da her yıl tekrarlanan  sektör ve okul dayanışmasına iyi bir örnektir. Bu yıl sektörle ortak yaptığımız Asansör Sistemleri Atölyesi, Bilgisayar Laboratuarı ve yenilenen  PLC Atölyesi ile okulumuzdaki eğitimin kalitesi daha da artmıştır. Bu öğrencilere biz okulumuz da dört yıl eğitim verdik, sizlerde işletmelerinizde bir  yıl boyunca uygulamalı mesleki eğitim verdiniz. Çocuklarımız ortak gayretlerimiz sonucu bu seviyeye geldiler dedi”.

Tüm mezun adaylarının okuduğu Teknisyen Andı’nın arkasından mezun olacak öğrencilere başarı belgeleri, misafirler ve sektör temsilcileri tarafından verildi. Katılan misafirlere de  metal teknolojisi alanı öğrencilerinin yaptığı güller hediye edildi.