“Çukurova Asansör Market” Yenilendi

“Çukurova Asansör Market” Yenilendi

Anadolu’nun üç güçlü asansör markasının ortaklığı ile 2018 yılında açılan Çukurova Asansör Market, bölgedeki başarılı iki yılının ardından devrederek yeni bir anlayışla hizmete başladı. Yeni Genel Müdürlüğünü Haluk Aydın’ın yaptığı market, 1 Nisan 2020 itibari ile bölgeye hizmet veren en büyük asansör marketlerden biri olarak faaliyetlerine devam ediyor.

AMACIMIZ; BOL ÇEŞİT, GENİŞ PAZAR ANLAYIŞI

Konu ile iligli sorularımızı ve yeni çalışma disiplinlerini Genel Müdür Haluk Aydın’a sorduk. Aydın; görevi devraldıkları son dört ayda bölgede az sayıda olan başarılı asansör marketlerden biri olarak çalışmaktan memnun olduklarını dile getirdi. “Devir ile birlikte çalışma tarzı ve yapısında bir değişiklik düşünüyor musunuz?”, diye sorduğumuzda ise; yeni anlayışta ürün çeşitinin artacağına dikkat çekti. Aydın; “Çukurova Asansör Market uzun süre bölgede başarılı işler yürütttü. Ancak ürün çeşitliliği açısından sınırlı olduğunu gördük. Biz burada belirli ürünler ile kısıtlı bir pazara sahip olmayı değil, bol çeşit ile geniş bir pazara hitap etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Aydın, Adana ve çevresindeki bölgeye hakim olduklarını da belirterek tamamen müşteri odaklı bir çalışma prensibiyle hareket ettiklerini de açıkladı. Aydın sorumuz üzerine; “Müşterilerimizin isteklerini ön planda tutup gerek maddi gerek ise manevi açıdan karşılıklı imkan seferberliği ile yücelen ve yücelten bir sistem mantığıyla ilerlemek istiyoruz” dedi.

 

YERLİ VE KALİTELİ ÜRETİMİN ARTMASI ÇOK ÖNEMLİ

Çukurova Asansör Market Genel Müdürü Haluk Aydın’a Adana bölgesinin asansör market konusundaki potansiyelini nasıl değerlendirdiğini de sorduk. Aydın konu ile ilgili; “Ülkemiz ve dünya ekonomisini göz önüne alır isek sektörün durgunluktan çıkmasına kadar yeterli sayıda market olduğunu söyleyebilirim. Piyasalarin güven verip açilması ve yerel imalat ağırlığının da artış göstermesi ile potansiyelin artacaği kanaatindeyim. Biz asansör marketler için özellikle yerli ve kaliteli üretimin artması çok önemli” dedi.