Btso Ve Bursad’dan Sektörel Değerlendirme Çalışması

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası MESYEB, mesleklerin uluslararası standardını güçlendirmek için yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek geçtiğimiz günlerde asansör test merkezini hayata geçirdi. Konu ile ilgili asansör sektörünü bilgilendirmek ve  yeni uygulamalarla yürürlükte olan Asansör Bakım ve İşletme yönetmeli ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak için Bursa’da asansör sektörünün önemli bir yapılanması olan BURSAD ile ortak bir çalışma yaptı.

1 Ağustos 2019’da BTSO MESYEB ve BURSAD üyelerinin bir araya geldiği toplantı  Demirtaş Sanayi bölgesindeki BTSO MESYEB Asansör Test Merkezinde gerçekleştirildi. Kahvaltılı bir toplantı yapan BTSO ve BURSAD, toplantının ardından merkezi gezerek bilgi aldı.

BURSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gültekin BAKİ ve beraberindeki üyeler, BTSO 35. Meslek Komitesi ve Makine Konseyi Başkanı Cem Bozdağ ve BTSO MESYEB Genel Müdürü Ramazan Karakök ev sahipliğinde,  çalışmalarına yeni başlayan Asansör Güvenlik Ekipmanları ve Test ve Geliştirme Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Toplantıda konuşan Cem Bozdağ, merkezin asansör  alanında yapılacak Ar-Ge çalışmalarında her zaman destek olacağını ve sektörünün gelişine olumlu katkılar sağlayacağının altını çizidi.