Asfed Ve Okasder Samsun’da Bir Araya Geldi

Asansör Sanayicileri Federasyonu (ASFED) ve Orta Karadeniz Asansör ve Yürüyen Merdiven İş İnsanları Derneği (OKASDER), Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir’in de teşrif ettiği geniş katılımlı bir toplantıda bir araya geldi. 2 Kasım 2019’da Samsun’da gerçekleşen toplantıya, ASFED Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte OKASDER Üyeleri de yoğun ilgi gösterdi.

SEKTÖRÜN KALBİ SAMSUN’DA ATTI

Samsun merkezli kurularak, asansör sektörünün  Orta Karadeniz’deki temsilcisi olarak faaliyet gösteren OKASDER geçtiğimiz aylarda ASFED’e üyeliğini tamamlanmıştı. Üyeliklerinin onaylanmasının ardından OKASDER Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Verim’in ev sahipliğinde ASFED Yönetim Kurulu Üyeleri Samsun’da misafir edildi. ASFED Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Atik başkanlığındaki heyet, bir yandan aylık toplantısını gerçekleştirirken bir yandan da  Samsun’daki sektör temsilcileri ile bir arada olma imkanı elde etti. Kayseri, Eskişehir, Ankara, İstanbul, Bursa, Isparta gibi pek çok şehirdeki asansör ve yürüyen merdiven sektör çalışanları ile derneklerin yöneticileri Samsun’da toplandı. Gündeme dair pek çok konuyu değerlendirme fırsatı elde eden katılımcılar verimli sonuçlarla döndüklerini ifade ettiler.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DEMİR’DEN ASANSÖRÜN ÖNEMİNE VURGU

Toplantının önemli isimlerinden birisi de ASFED Yönetimini karşılayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir oldu. Demir düzenlenen toplantı öncesi yapılan kahvaltıya katılarak bir konuşma gerçekleştirdi. Demir  konuşmasında, asansörün hayatımızdaki önemine vurgu yaparak yerli asansör ve yürüyen merdiven kullanımı ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.

 

 

ATİK; “DERNEKLERİNİZE DESTEĞİ İHMAL ETMEYİN”

ASFED Yönetim Kurulu Üyeleri adına söz alan ASFED Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Atik ise; OKASDER’in davetleri ve misafirperverlikleri için başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve OKASDER Başkanı Atilla Verim olmak üzere tüm üyelere teşekkürlerini iletti. Atik, sektördeki sorunları aşmak için birlik olmanın önemini vurgularken, üyelerden derneklerine destek olmalarının gerekliliğini anlattı.

 

VERİM; SAMSUN’DA GÜÇLÜ BİR YAPIMIZ VAR

OKASDER Kurucu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Atilla Verim, ASFED Yönetim Kurulu üyelerinin Samsun ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu dile getirirken, pek çok konuda çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışı ile yanlarında olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in katkılarının önemine de dikkat çekti. Samsun ve çevresinden pek çok üyelerinin olması OKASDER’i kısa sürede güçlü bir dernekleşme yapısına taşıdığına da değinen Verim, katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.

ASFED ve OKASDER üyeleri toplantının ardından Samsun’daki tarihi ve turistik yerleri gezme imkanı da elde etti.