Asfed Eğitim Komitesi Samandıra

ASFED EĞİTİM KOMİTESİ YİNE YOLLARDA

EĞİTİM SEFERBERLİĞİ İÇİN BU KEZ SAMANDIRA’DA İNCELEMELERDE BULUNULDU

Türkiye genelinde eğitim seferberliği başlatan Asansör Sanayicileri Federasyonu’nun başarılı çalışmalar yürüten Eğitim Komitesi ekibi, Kayseri, Eskişehir ve Ankara’nın ardından hiç ara vermeden bu defa yola Samandıra’dan devam etti. AMES (ASFED Mesleki Eğitim Seferberliği) Projesi kapsamında Ankara, Eskişehir ve Kayseri’de “Asansör Sistemleri” bölümleri için okul ve bina fizibilite çalışmalarını bitirmek üzere olan eğitim komitesi üyeleri, Şubat 2018’de Samandıra Meslek Teknik Lisesi ve Suat Sezai Gürü Uygulamalı Eğitim Merkezi’nde incelerde bulundu.

2018-2019 eğitim döneminde, belirlenen pilot okullarda açılacak asansör sistemleri dalı eğitim programlarının uygulama atölyelerinde en doğru eğitimin verilebilmesi için başarılı örnekleri inceleyerek uygulanabilirlikleri konusunda fikir alışverişinde bulundurlar. Samandıra Meslek Teknik Lisesi Müdürü Fatih Yıldırım, Alan Şefi Zeki Erkan Coşkun, Mustafa Alp Özkaya, Baş Muavin Uğur Şahin, İSG Uzmanı Devrim Türkoğlu, Teknik Müdür Yardımcısı Emrah Akkaya ile Suat Sezai Gürü Uygulamalı Eğitim Merkezi Müdürü Deniz Dümer, ASFED Eğitim Komitesi üyeleri Yasemin BULUT, Nermin Boyacıoğlu ve İbrahim Özçakır’a atölye ve laboratuvarları açarak bilgilendirmelerde bulundular. Olması gereken teknik teçhizat ve malzemeler tespit edilirken, atölye ve laboratuvar planları hakkında da bilgiler alındı.

Yasemin Bulut, Nermin Boyacıoğlu ve İbrahim Özçakır’a sektör temsilcileri Ekrem Boyacıoğlu ve İbrahim Bulut da eşlik ettiler.