Asansörcell Piyasaya Sürüldü

ASANSÖRCELL  PİYASAYA SÜRÜLDÜ

Protracer 8128 /
Protracer 8128 Plus

Asansörlerde kullanılmaya başlanan çift yönlü sesli iletişim  sistemi ile herhangi bir acil durum esnasında belirlenen 3 numarayı arama  ve dışarıdan gelen aramayı kabul etmeyi sağlayan sistem Procube Endüstri 4.0 A.Ş. ‘nin geliştiridiği Protracer 8128 ve Protracer 8128 Plus cihazlarında Turkcell Asansör Paketi ile birleşti.

Asansör Paketi ile birlikte, Protracer 8128 ve Protracer 8128 Plus cihazları, daha uygun işletme maliyetleri ve teknik kapasitesi ile uçtan uca tam güvenlikli olarak, hem asansör/yürüyen merdiven ve yol sektörüne, hem de kullanıcılarına en güncel standartlar ve yönetmelik gerekliliklerini sağlayan bir hizmet sunuyor.  

Asansör Paketi Turkcell tarafından geliştirilmiş olup, uçtan uca tam kapalı bir sistem olarak dizayn edilmiştir. Acil durum ve ya rutin işleyiş esnasında asansör/yürüyen merdiven veya yoldan aktarılan ses veya makineye ait dataya, dışarıdan bir tarafın girmesi söz konusu değildir. Makineye ait her türlü ses ve veri iletişimi, SIM kartın sahibi ve Turkcell arasındaki sözleşme ile güvence kapsamındadır.

ANLIK TAKİPLERİ KOLAYLAŞTIRAN SİSTEM Bu paket ile  Protracer 8128 ‘e ilave olarak, asansörden alınan ve bağlantısı yapılmış olan  16  farklı takip ve arıza sinyalini, anlık olarak web üzerinden kullanılan bir ara yüz ile bilgisayar, tablet ve ya telefondan izlenmesini ve yönetilmesini sağlamaktadır. Ürünün neden tercih edilmesi ile ilgili bilgi veren Procube Kurucu Ortağı Ömer Sirkeci şu açıklamaları yaptı: “Asansör periyodik bakım firmaları sorumlulukları altında bulunan bir çok cihaza farklı zamanlarda, farklı bakım ve arıza giderme işlemleri yapmaktadırlar. Sektörde kayıtlı bulunan yaklaşık 2000 firmanın, büyük çoğunluğu ortalama olarak 300 adet ila 500 adet arasındaki cihaza hizmet vermektedir.  Asansör periyodik bakım firmaları bu kadar fazla sayıdaki asansörü tek bir noktadan görmek ve yönetmek, işlerinin önceliklerinin belirlenmesi, uygun personelin doğru parça ve araç ile işe yönlendirmesini yapmak, bina yöneticisine iş öncesinde ve sonrasında raporlamasını yapmak, asansörün geçmişini raporlamak ve gelecekte ne tür ihtiyaçları olduğunu görmek ve bina sahibine / yöneticisine bununla ilgili bildirimde bulunmak gibi konuları Protracer 8128 Plus ile birlikte doğru ve tam zamanında yapabilmek imkanına sahip olacaklardır”.