Çelikray’a Hindistan Fuarında Yoğun İlgi

 

ÇELİKRAY’A HİNDİSTAN FUARINDA YOĞUN İLGİ

Uluslararası Asansör ve Yürüyen Merdiven Fuarı IEE EXPO Mumbai, 27-29 Şubat 2020 tarihleri arasından sekizinci kez düzenlendi. Türkiye asansör ve yürüyen merdiven kompanent ihracatı açısından önemli bir pazara sahip olan Hindistan’ın önemli fuarlarından birisi olan IEE EXPO’ya ilgi ise yoğundu. Fuar Hindistan’ın Mumbai kentinde düzenlenirken pek çok uluslararası asansör markasını da bir araya getirdi.

Fuarın önemli katılımcılarından birisi de Türkiye’de asansör rayı konusunda başarılı üretimleri ile bilinen Çelikray oldu. Hindistan’da önemli yatırımları bulunan Çelikray’ın standı fuar boyunca hiç boş kalmadı.

Çelikray Dış Ticaret Genel Müdürü Bilal Kılıç fuarda bir dizi görüşmede bulundu. Bilal Kılıç, Hindistan fuarında ürünlerine olan yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını belirterek; “Fuarlar bizim için önemli. Müşterilerimize ulaşabilmek, yeni müşteriler kazanmak ve halihazırda aktif olduğumuz bir pazarda yeni analizler yapabilmek açısından bu fırsatları değerlendirmeyi önemsiyorum. Ayrıca fuarın çok güzel geçtiğini ve çalışma alanımız açısından potansiyeli olan bir ülke olduğunu söyleyebilirim. Bizlere ilgi çok fazla idi. Güzel geri dönüşler aldık ”, dedi.