Trabzon’lu Sektör Temsilcileri Seminerde Bir Araya Geldi

24 Nisan 2019’da Trabzon’da Doğu Karadeniz bölgesini kapsayan geniş katılımlı bir eğitim semineri düzenlendi. Eğitim seminer, DOKAS (Doğu Karadeniz Asansör Sanayicileri Derneği), Sanayi ve Teknoloji Trabzon İl Müdürlüğü ve RoyalCert Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri ortaklığında gerçekleştirildi.

Doğu Karadeniz bölgesinde faaliyet gösteren Asansör sektörü temsilcilerinin yoğun ilgi ile takip ettiği En 81-20/50 konulu seminer, ev sahibi olan DOKAS Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şamlıoğlu’nun konuşması ile başladı. Şamlıoğlu, eğitimlerin önemine vurgu yaparak ve sektörü ortak paydada buluşturmasının altını çizdi. Şamlıoğlu’nun ardından  Ortahisar Belediyesi İmar Müdürü Şenay Karakaş ve Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Baytar, Sanayi ve Teknoloji Trabzon İl Müdürü Mehmet Şafak da birer konuşma yaptı.

Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Gümüşhane, Bayburt illerinden asansör montaj firmaları ve ilçe belediyelerin teknik personellerinin katıldığı semineri ise RoyelCert Operasyon Müdürü Elektrik Elektronik Mühendisi Muzaffer Yaşar sundu. Muzzaffer Yaşar’ın asansör montaj firmaları ve belediyeleri ilgilendiren EN 81-20/50 eğitiminin sonunda katılımcıların sorularını da cevapladı.