Deco Asansör’den Kapasite Artırım Kararı; Hedef ‘Yüzde 25’ 

Deco Asansör Sistemleri, yoğunlaşan taleplere cevap verebilmek için 2022 yılında kapasite artırımına gitme kararı aldı.

Kayseri’de kurulduğu 2016 yılından bu yana kapı, kabin, yedek parça üretimi paket asansör sistemleriyle faaliyetlerine devam eden Deco Asansör, ikinci fuar deneyimini Avrasya Asansör Fuarı’nda yaşadı. Yeni teknoloji ile uyumlu kabinlerini fuarda görücüye çıkaran Deco Asansör Sistemleri’nin Kurucu Ortağı Hakan Satılmış, montaj kolaylığı sağlayan yeni ürünlerini kullanıcıların beğenisine sunduklarını söyledi. 

Yeni yönetmeliğe uyumlu ve montaj kolaylığı sağlayan ürünlerle ziyaretçilerin karşısında çıktıklarını kaydeden Satılmış, “Teknolojik anlamda asansör motoru ve kartlarımızı güncelledik. Daha hızlı, sessiz  ve konforlu olmasını sağlayan kart ile yol alıyoruz. Cam kapımız yoktu, ürün portföyümüze cam kapı ilave ettik. Kabinlerimizi yeni çağa uyumlu daha dekoratif, daha kullanışlı olmaları için çalışmalar yaptık. Burada fuarda tanıtımını yapıyoruz” diye konuştu. 

HEDEF YÜZDE 25 KAPASİTE ARTTIRIMI 

Hâlihazırda yüzde 80 oranda dolu kapasite ile çalıştıklarını bildiren Satılmış, yurt içi ve yurt dışı pazardan yoğun taleple karşılaştıklarını ve 2022 yılında büyümeye gideceklerini açıkladı. Satılmış, “Gelen talepler doğrultusunda makine ve personel sayımızda genişlemeyi, bununla beraber de üretim kapasitemizin biraz daha yükselmesi yönünde planlarımız var. Yeni yılda kapasite artırımına gitmeyi hedefliyoruz. Bu program dâhilinde 2022 yılında yüzde 25 oranda büyüme düşünüyoruz” dedi. 

“İHRACAT AĞIZIMI GELİŞTİRECEĞİZ”

Satışlarının yarısının ihracata dayalı olduğunu vurgulayan Satılmış, 25 ülkeye ürün gönderdiklerinin altını çizdi, ihracat ağını geliştirme noktasında yeni yılda önemli girişimlerinin olacağını söyledi. 

Pandemi koşullarında gerçekleştirilen Avrasya Asansör Fuarı’na tedirgin yaklaştıklarını bildiren Satışmış, fuarın başlamasıyla birlikte bu endişenin kırıldığını ve yoğun müşteri ziyaretiyle motivasyonlarının yükseldiğini kaydetti. “Yeni müşteriler kazandık, çok memnun ayrılıyoruz. COVID ve hall olarak küçük bir alanda bu kadar sıcak, samimi ve verimli geçeceğini beklemiyordum, ancak çok verimli geçti” dedi. 

“BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR”

Satılmış, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Deco Asansör olarak iyi bir hedefimiz var. Türkiye’den çıkan bir Deco markasını dünyada tanıtmak ve ulaşılabilir olmak bizim hayalimiz ve hedefimiz. Burada meslektaşlarımız bilsinler ki birliktelikten güç doğar. Bu beraberliğin hepimize sonsuz faydası var. Katılımcı ve ziyaretçi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”