Rusya Asansör Fuarı 2019 Tamamlandı

Kaynak: ELEVATOR.COM.TR

 

RUSYA ASANSÖR FUARI 2019 TAMAMLANDI

Rusya Uluslararası Asansörler ve Asansör Ekipmanları Fuarı (Russian Elevator Week 2019), bu yıl 26-28 Haziran 2019 tarihleri arasında Rusya'nın başkenti Moskova'da yer alan VDNH alanındaki pavilion 75'de başarı ile tamamlandı.

Rusya Uluslararası Asansörler ve Asansör Ekipmanları Fuarı (REW 2019), bu yıl Türkiye, Rusya ve Çin ülkelerinden gelen katılımcıların ağırlıklı yer aldıkları toplamda 12 ülke temsilcisinin ürün ve hizmetlerini sergiledikleri bir katılım ile gerçekleşti. Türkiye, Rusya ve Çin'in ardından Almanya, İtalya, Kore, Yunanistan, İspanya, Amerika, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Bulgaristan'dan gelen toplam 177 markanın stand açarak ziyaretçilerini ağırladıkları REW 2019'da bu yıl Türkiye rekor katılım ile dikkat çekti.

“Türk Markalarından Rusya Pazarına Büyük İlgi”

Önceki yıllarda 10-12 Türk markasının yer aldığı REW, 2019 yılında adeta Türk markalarının akınına uğradı diyebiliriz. Fuarda Rus ve Çin firmaları kadar yer alan ve adet bazında ilk 3'e giren Türk markaları, AB Standartlarında ürettikleri ürünler ile de dikkat çekti. Türkiye'den REW 2019'a katılım sağlayan 29 Türk markası arasında: ACG Basın Yayın A.Ş.(elevator.com.tr), Artı Kasnak, Asansör İstanbul, Asiller Lift, Ah&Met Asansör, Can Lift, Çelikoğlu, Demas, Efelift, Avrasya Asansör Fuarı, Gismap, Has Asansör, MP Yener Övünç, Sonar, Elevator World Turkey, Lift Vision Magazine, Özbeşler, Prosis, Sanel, TPM, Vital Asansör, ABT Polıuretan, Akar, Arkel, Butkon, Genemek, Eker, Emak, Eren Makina yer aldılar.

“Rusya Pazarı Büyüklüğü Ve Revizyon İhtiyacı İle Dikkat Çekiyor”

REW Fuarının her geçen yıl büyümesi ve Rusya pazarına karşı giderek artan ilgi Rusya pazarının asansör sektörü açısından büyümesinden ve Rusya'da hali hazırda olan asansörlerin revizyona ihtiyaç duymasından kaynaklanıyor. Rusya'da ve özellikle Rusya kültürünün egemen olduğu bir çok ülkede Rus markaları sektörü domine ederken, birlikte çalıştığı firmaları da memnun kılıyor. Bu neden ile Rus markaları ile çalışmak isteyen ve bir şekilde Rusya pazarına girmek isteyen üreticiler de REW Fuarı'na ilgi gösteriyor. Üretici firmalar ürün ve hizmetlerini fuar aracılığı ile sunar iken, özellikle bakım ve onarım alanında büyük bir revizyon pazarının bulunduğu Rusya'da kompanent üreticileri geliştirdikleri teknolojileri ve hizmetlerini anlatmaya çalışıyorlar.

“Fuar Genelinde Düzenlenen Seminer Ve Etkinlikler De İlgi Gördü”

Fuar genelinde düzenlenen seminerlerde güncel gelişmeler ve teknik konular masaya yatırılırken, düzenlenen etkinlikler de katılımcılardan tam not aldı.