Nurer Sigorta, Türkiye Asfed Üylerine İndirim Uygulayacak

NURER SİGORTA, TÜRKİYE ASFED ÜYLERİNE İNDİRİM UYGULAYACAK

Asansör ve yürüyen merdiven sektöründe yeni bir dönemi başlatan; “mesleki sorumluluk sigortası” için uygulamaya yönelik bir yıldır hazırlıklar devam ediyordu. Türkiye Asansör Sanayicileri Federasyonu (Türkiye ASFED), konunun hukuki ve mesleki boyutlarını, bir yıl boyunca uzmanlarla inceleyerek edindiği bilgiler doğrultusunda pek çok mesleki bilgilendirme toplantısı düzenledi. Son aylarda ise; sektörden gelen pek çok soru doğrultusunda sigortaların nasıl düzenlenmesi gerektiği, sigorta yaptırırken nelere dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili çok sayıda poliçe inceledi.

Türkiye ASFED üyelerine özel sigorta şirketleri tarafından hazırlanan poliçelerin değerlendirilmesinde; Türkiye ASFED’e bağlı dernek üyesi firmaların menfaatlerini korumak adına, poliçelerin hukuki yapısı gözetildiği gibi, acentelerden üyelere özel indirimler de talep edildi. Sigorta şirketleri tarafından hazırlanana tüm poliçeler Türkiye ASFED Avukatı tarafından incelenerek, sektörümüze yarar sağlayacak tüm uyarı ve öneriler kendilerine bildirildi.

 

TÜRKİYE ASFED ÜYESİ DERNEKLERE %10 İNDİRİM

6 Nisan 2020 itibariyle yürürlüğe giren mesleki sorumluluk sigortası ile ilgili olarak görüşme yapılan NURER Sigorta Acentesi’nin Anadolu Sigorta ve Quick Sigorta’nın mevcut indirimlerine ek olarak; federasyona bağlı dernek üyesi firmalara, Anadolu Sigorta için %10, Quick Sigorta için %9 daha indirim uygulaması sağlandı.

ÜYELİK BELGESİ DERNEKLERDEN TEMİN EDİLECEK

Türkiye ASFED’e bağlı 17 derneğin herhangi birine üye firmalar için poliçe hazırlanırken, firmalardan üyelik belgesi talep edilecek. Mesleki zorunluluk sigortasını NURER Sigorta’dan yaptırarak indirim almak isteyen firmalar, üyelik belgelerini derneklerden temin edebilecekler.

NURER Sigorta Acentesi konuya ilişkin açıklamasında; dernek üyelik belgeleri ile bize müracaat eden her firmaya seçtikleri iki farklı sigorta poliçesi için mevcut indirimlere ek olarak indirim uygulayacağız. Ayrıca her türlü sorunlarında sigorta şirketleri olarak menfaatlerini koruyacak önlemleri de alacağız. Türkiye ASFED vasıtası ile yaptığımız bu anlaşmanın herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz”, dedi.