Merih Asansör 42 Yıllık Deneyimi İle Avrasya Asansör Fuarındaydı

MERİH Asansör, 20-23 MART 2019 tarihleri arasında düzenlenen Avrasya Asansör fuarında “Sanat, Tasarım, Teknoloji” konsepti kapsamında yeni ürünlerini ziyaretçilerine sundu. MERİH Asansör fuar süresince başta komple asansör sistemleri olmak üzere otomatik kat ve kabin kapılarından kabinlere, ev içi asansör ve kişisel taşıyıcılardan yük ve servis asansörlerine kadar farklı kategorilerdeki en yeni ürünlerini uluslararası ölçekte tanıttı.

TEKNOLOJİ VE TASARIM ÖZELLİKLERİ ÖN PLANDA

MERİH, Anti-Vandal, L-Fit, H-Max ve yangına dayanıklı cam panel kat kapısı ürünleriyle fuarda göz dolduran yeni ürünlerini sergiledi. Kasıtlı tahribata karşı geliştirdiği Anti-Vandal kapı modeli stadyumlar, tren istasyonları ve sosyal konut alanları gibi tahribata açık alanların kullanımına sunarken, mevcut binaların modernizasyon işlemi için geliştirdiği L-Fit kat ve kabin kapısı, minimize edilmiş ölçüleri ve inceliği ile ön plana çıktı. MERİH’in yangına karşı geliştirdiği cam panel kat kapı modeli ile ise olası bir yangın durumunda kullanıcıların alev ve dumandan etkilenmesini engelliyor. H-Max serili kapıları ise; güçlü konstrüksiyonu ve pratik montajı ile endüstriyel yapıların, fabrikaların ve hastanelerin yükünü hafifletiyor.

“Şık ve çağdaş mekân yaratmak isteyenlerin popüler tercihi”

Fuar hakkında görüşlerini basın mensupları ile paylaşan MERİH Asansör Genel Müdürü Ahmet Atik, fuarda sergilenen modelleri için; “Ürettiğimiz ürünler günümüz son teknolojisi ile donatılmış olup, kullanıcıların güvenliğini ön planda tutmaktadır. Teknolojik alt yapımıza ek olarak yaratıcı tasarımlarımızla kalite ve estetiği bir arada sunan kabinlerimiz, şık ve çağdaş mekân yaratmak isteyenlerin popüler tercihi haline geldi. Bunları göz önünde bulundurarak bizde bu yıl “Sanat, Tasarım, Teknoloji” konsepti ile fuara katılım sağladık. Bu konsept kapsamında ürünlerimizi sergiledik.” dedi.

“Fuarın yeniliklere, farklılıklara kucak açan bir yapısı var”

Ahmet Atik fuarın önemine dikkat çekerek;  “Avrasya Asansör Fuarı sektörde faaliyet gösteren firmaların kendilerini ifade edebildiği ve ürünlerini tanıtabildiği önemli bir organizasyon. Fuarın yeniliklere, farklılıklara kucak açan bir yapısı var. Biz de MERİH Asansör olarak bu fuarın bir parçası olmaktan dolayı mutluyuz. Fuar süresince de firmamızı ve ürünlerimizi başarıyla tanıttık.” dedi.