Çukurova Asansör Market Hizmete Başladı

ÇUKUROVA ASANSÖR MARKET HİZMETE BAŞLADI Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan “Çukurova Asansör Market” Anadolu’nun güçlü firmalarından HAS Asansör, KİPSAN Asansör ve CE Mühendislik ortaklığı ile Adana’da faaliyet göstermeye başladı.

HAS, KİPSAN ve CE markalarının güvencesi ile büyük markaları çatısı altında toplayan market, Adana ve çevresinde önemli bir iş hacmini karşılayacak. Bölgeye Adana’dan dağılacak asansör sistem çözümleri sunan Çukurova Asansör Market, Adana’nın dördüncü ve en büyük asansör marketi oldu.

ÇUKUROVA’DA ÜÇLÜ GÜÇ BİRLİĞİ Adana Metal Sanayi Sitesi’nde yaklaşık 600 metrekarelik bir alanda kurulan Çukurova Asansör Market’in açılışına pek çok sektör temsilcisi yoğun ilgi gösterdi. Üçlü güç birliğinin isimleri; HAS Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Şekerci, HAS Asansör Genel Müdürü Hüseyin Keşanlı, KİPSAN Kurucu ortakları Nuri Kuzan, Necdet Kahraman ve CE Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Bozdağ gelen ziyaretçilerle tek tek ilgilendi. Çukurova Asansör Market kurucu ortakları adına açılış konuşmasını ise Cem Bozdağ yaptı. Bozdağ konuşmasında; “HAS Asansör, KİPSAN ve CE Mühendislik olarak bir güç birliği ile sadece Adana da değil tüm Çukurova bölgesine hitap edebilecek bir asansör market açma kararı verdik. Bu bölgede olan sektör temsilcisi arkadaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına böyle bir girişimde bulunduk. İnşallah herkese hayırlı uğurlu olur”, dedi.

Sorularımızı cevaplayan, KİPSAN Asansör Kurucu ortağı ve Asansör Sanayicileri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Kuzan ise; “Bizler zaten bu bölge ile sürekli iş yapan firmalardık. Yaptığımız ticari alışverişlerde bölgede böyle bir ihtiyaç olduğunu tespit ettik. Öncelikle istedik ki tüm iyi markaları, Adana ve çevresine daha ulaşılır kılalım. Yaptığımız görüşmeler neticesinde de doğru bir karar verdiğimizi gördük. Şimdiden çok sayıda sipariş alıyoruz.” dedi.

Sektör temsilcilerinden ASTES Asansör Genel Müdürü Ayhan Aksu, KAYSAD Başkanı ve LowerLift Genel Müdürü Naim Pedük ve pek çok markanın temsilcisi açılışta yer aldı.