Aybey Elektronik, Sto Sertifaklı Ürünü Ae-Maestro İle Fark Yarattı

Aybey Elektronik, 27 Nisan Cumartesi günü İstanbul’da, “Türkiye’nin İLK VE TEK STO Sertifikalı Tümleşik Asansör Kumanda Sistemi AE-MAESTRO” başlığı altında yeni ürünlerini tanıtan bir seminer düzenledi. İstanbul ve İstanbul dışından gelen pek çok sektör temsilcisinin katıldığı seminerde AYBEY’in yeni ürünü yoğun bir ilgiyle karşılandı.

“STO (kontaktörsüz) çalışma özelliği sayesinde sessiz ve uzun ömürlü”

Türkiye’de ilk ve tek olan kontaktörsüz cihaz, asansör kumanda kartı ve motor sürücünün bir arada bulunduğu kompakt bir tümleşik kumanda sistemi sunuyor. Dahili olarak içerisinde şebeke giriş filtresi, dc şok bobini ve kurtarıcı izole devresini barındırıyor. AE-MAESTRO’nun kontaktör kullanılmadan motora direkt olarak bağlanabilme uygunluğu (Safe Torque Off - STO), yapılan zorlu testleri hatasız geçmesi sonucunda onaylanmış ve belge almaya yeterli görülmüştür. STO (kontaktörsüz) çalışma özelliği ürüne sessiz ve uzun ömürlü özelliğini sağlıyor.

Seminerde Aybey Elektronik Genel Müdürü Melih Aybey, AE-MAESTRO genel ve teknik özelliklerini anlattığı bir sunum gerçekleştirdi.  Melih Aybey sunumunda; Motor sinyalleri yönetiminin standart mikro denetleyici yerine; dijital sinyal işlemcisi DSP (Digital Signal Processor) ile yapıldığını ve cihazda çift mikroişlemci kullanıldığını, bu sayede de cihazın yüksek performanslı bir motor sürme işlemi sergilediğini de vurguladı.

AE-MAESTRO BAĞLANTI KOLAYLIĞI GETİRİYOR

AE-MAESTRO’nun teknik özellikleri ve bağlantıları sunumuyla programı devam ettiren AR-GE Teknisyeni Mehmet Akkuş ise AE-MAESTRO’nun açık çevrim, kapalı çevrim, redüktörlü ve dişlisiz her tür motor ve enkoder ile kullanılabileceğinden ve cihazın bağlantı kolaylığından bahsetti.

Ürün Sorumlusu Yasemin Çoban ise Aybey Elektronik ürün yelpazesi ve fason sistemler üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Yasemin Çoban’ın sunumunun ardından bir çekiliş gerçekleştirilerek katılımcılara AE-MAESTRO tümleşik asansör kumanda sistemi, ALYA serisi kat ve kabin kaseti seti ile AE-LIFT STO motor sürücü hediye edildi.