Asfed Yönetimi Tse Başkanı’nı Ziyaret Etti

22 Nisan 2019’da ASFED Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Atik, ANASDER Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbağ ve beraberindeki heyet, TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin’i ziyaret ederek sektörel konularda TSE ile ortak hareket edilebilecek adımlar hususunda fikir alışverişinde bulundular.

ASFED’in tüm derneklerden gelen talepler doğrultusunda TSE Başkanlığı’nın çözümüne sunmak ve ortak çalışma grubunda değerlendirmek üzerine hazırladığı çalışmayı veren heyet, TSE Başkanı tarafından ilgili ile dinlendi. TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin’in yönlendirmesi ile sorunların çözümü için karşılıklı takip edilecek adımlara karar verildi.

ANASDER Başkanı Mustafa Demirbağ, toplantıda  Ayna komite taslaklarının çeviri sıkıntıları ve PGD kapsamında yapılan denetimlerde kontrol listelerinde karşılaşılan farklılar üzerine sektörden gelen değerlendirmelerini de sundu. ASFED Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Atik sektörden derlenen sıkıntılar ve çözüm önerilerine ilişkin notlarını TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin’e ileterek destekleri ve sektöre sağladığı katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.