Asfed Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi “Sektörde 2019 Yılında Markalaşma Konuşulacak”

Asansör Sanayicileri Federasyonu 17 Kasım 2018’de Ankara’da 2018 yılının son Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştirdi. ASFED’e bağlı 15 derneği temsilen gelen Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ASFED’in eğitim projeleri başta olmak üzere, gelecek yıl yapılması planlanan önemli konular ile ilgili yoğun bir gündem üzerinde çalışıldı.

SEKTÖRDE 2019 YILINDA MARKALAŞMA KONUŞULACAK

Asansörde gündemi belirleyen ASFED, 2018’de yoğun bir biçimde çalıştığı eğitim programının ardından, sektörün birleşmesine öncülük edecek “Markalaşma” hedefi ile ilgili yeni stratejiler geliştiriyor. ASFED’in 2019 çalışma gündeminin önemli maddelerinden birisi olan “Markalaşma”, eğitim projelerinin ardından önümüzdeki günlerde sektörü oldukça meşgul edecek bir programı ile değerlendirildi. ASFED Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Atik başkanlığında toplanan Yönetim Kurulu Üyeleri, konu ile ilgili bölgelerinde yaptıkları çalışmalar üzerine sunumlar gerçekleştirdi.

Toplantıya; ASFED Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aksöz, ASFED Genel Sekreteri Hüsnü Gökgöz, ASFED Saymanı Nuri Kuzan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Hakan Başkabaağaç, İbrahim Özçakır, Sabahattin Baki, Muammer Ödemiş, Gaziantep Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği Başkanı M. Hanifi Akgöz, Başkan Yardımcısı İsmail Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çevik, Yaşar Özateş katılım gösterirken, markalaşma üzerine bir sunum hazırlayan Mars Asansör’den Yusuf Kadıköy, ASFED Avukatı Zeynep Tepegöz, ASFED Mali Müşaviri Ali Yılmaz da görüşlerini bildirmek üzere toplantıda yer aldı.

AYSKAD’IN FEDERASYONA ÜYELİĞİ KABUL EDİLDİ

Asansör sektörünün ilk kadın örgütlenmesi olan AYSKAD (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayi İş Kadınları Derneği) 31 Mart 2018’de kurularak hızlı bir şekilde faaliyetlerine başlamıştı. Sektörün ihtiyaç duyduğu sosyal konular üzerine 28 kurucu üyesi ile birlikte yoğun mesai harcayan dernek, asansör sektörün birleştirici gücü ASFED’e katılarak daha güçlü bir yapılanmaya da adım atmış oldu. AYSKAD Yönetim Kurulu’nun yaptığı başvurunun değerlendirilmesi sonucunda, 17 Kasım 2018 itibari ile derneğin ASFED’e üyeliği oy birliği ile kabul edildi.

AYSKAD’ın federasyona üyeliği ile birlikte ASFED’e üye dernek sayısı 16’ya çıktı. Bir önceki toplantıda ise; Kırıkkale ve Malatya derneklerinin üyelikleri değerlendirilerek ASFED’e kabulü gerçekleştirilmişti.