Acrolift Kuruldu 30 Yıllık Tecrübe Yeni Bir İsim İle Buluştu

SEKTÖR HABER

Haber-Fotoğraf : Yeliz Karakütük

Asansör sektöründe çok uzun yıllardır imalat alanındaki tecrübeleri ile bilinen Mesut Bağcı, Kayseri’de oğulları ile birlikte yeni bir firma kurarak, 39 yıllık tecrübesini ACROLİFT ismi ile yeniden sektör ile buluşturdu. Kayseri Mimar Sinan OSB’deki firmalarını ziyaret ettiğimiz Mesut Bağcı ile oğulları Özkan ve Hüseyin Bağcı’dan yeni yapılanmaları hakkında bilgi aldık.

2018’in sonlarına doğru kurulan Acrolift, ismi yeni olsa da, tecrübesi eskiye dayanan bir firma olarak Kayseri’den tüm Türkiye’ye hizmet veriyor.  Asansör kumanda panoları, kaset, kapı ve kabin imalatı ile birlikte paket asansör alanlarında da çalışmaları var. ACROLİFT’in kurucusu Mesut Bağcı, neden yeni bir isim ve firma ile devam etmek istediklerine dair şu bilgileri verdi; “39 yıldır asansör sektörünün içinde olan birisi olarak, pek çok önemli firmayı bir marka haline getirme şansını yakaladım. Şimdi geldiğimiz bu noktada, oğullarım ile birlikte bu tecrübemizi kendi firmamıza aktarmak isteğiyle daha önceki ortaklık yapımızdan ayrılarak ACROLİFT’i kurduk. Bir aile şirketi olarak, kurumsal bir kimliğe doğru ilerleme hedefindeyiz.”

Bağcı: “Amacımız müşteri memnuniyeti esaslı çalışmak”

Acrolift Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bağcı’ya Acrolift’in gelecek hedeflerini sorduğumuzda ise ; “Biz sektörde yaptığımız işlerle  kalite ve güvenilirliğini ispat etmiş firmayız. Sektörde 39, imalatta 21 yıllık bir tecrübe ile nasıl bir kalite anlayışı ile çalıştıysak burada da aynı vizyon ile çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız müşterilerimizle kurduğumuz güçlü iletişim ağını korumak ve müşteri memnuniyeti esaslı çalışmak. Satış sonrası destek hizmetleri ile her zaman müşterilerimizin yanında olmak”, dedi.

“Hedef Yurt dışı Pazarı”

Acrolift’in gelecek planları arasında ise yurtdışı pazarına açılmak var. Konu ile ilgili görüşlerini sorduğumuz Bağcı; “Üretim kalitemizden taviz vermeden, sunduğumuz ürün yelpazesini genişleterek yurt içi pazarı kadar yurt dışı pazarında da ismimizden söz ettirmek istiyoruz. Üretim tesisimizi büyüterek bu konuda gerekli alt yapıları da şimdiden hazırlamaya başladık” şeklinde konuştu.