Acrobat Yönetim Kurulu Başkanı Refik Kaşıkçı

“ÜRETİM BİZİM İŞİMİZ, BU İŞİN MUTFAĞINDAYIZ”

SEKTÖR HABER

HABER: Yeliz Karakütük

Kayseri’nin köklü firmalarından Ekol Elektronik ACROBAT’ın Yönetim Kurulu Başkanı Refik Kaşıkçı ile fuar sayımıza özel bir röportaj yaptık. Firmasının faaliyetleri hakkında bilgi veren Kaşıkçı, yeni üretimlerini merak eden sektör paydaşlarını, CNR EXPO Avrasya Asansör Fuarı’nda HALL 7 D04 standına davet etti.

Ekol Elektronik ACROBAT asansör kontrol kartı ile başladığı üretimlerine bugün oldukça geniş bir ürün yelpazesi ile devam ediyor. Firma ile ilgili bilgileri; Yönetim Kurulu Başkanı Refik Kaşıkçı cevapladı.

ACROBAT‘ın faaliyetleri hakkında kısaca bilgi verir misiniz?

REFİK KAŞIKÇI: Ekol Elektronik ACROBAT markasıyla  1999 yılında ilk üretimine asansör kontrol kartı ile başlamış, süreç içinde yaptığı yatırımlarla, yazılım ve donanım alanındaki çalışmaları sonucunda ürün çeşitliliğini artırmıştır. 20 yıllık tecrübemiz ve 12.000 m2 tesisimizle Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde,  oğullarım Hakan Kaşıkçı ve Ahmet Kaçer ile birlikte faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Zaman içerisinde arttırdığımız ürün portföyümüz ile sektörde öncü bir firma olarak kurduğumuz yapıyı daha ileriye taşımak içinde hiç durmadan çalışıyoruz.

Ürün yelpazeniz daha çok hangi alanlarda?

REFİK KAŞIKÇI: Biz asansör deyince akla gelecek tüm çözümleri bir arada müşterimize sunma hedefiyle yola çıktı. Bu yüzden de 20 yılın sonunda geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğumuzu söyleyebiliriz. Asansör kontrol kartları, asansör kumanda panoları, asansör butonları, asansör kabinleri ve asansör otomatik kapı sistemleri ile müşterilerimizin teknik ve estetik ihtiyaçlarına cevap veren, çözümler sunan  güvenilir bir şirket olma sorumluluğunu taşıyoruz. Şu an Kayseri’deki merkezimizin sadece yurt içi pazarı değil, yurt dışı pazarına da gönderdiğimiz ürünlerimiz ile hizmete devam ediyoruz.