3 Farklı Şehirde, Üç Büyük Tanıtım

ARCUBE SEKTÖRDEN BEĞENİ TOPLADI

Asansör kumanda kart ve panoların Türkiye’deki önemli üreticilerinden ARKEL yeni monoblok asansör kontrol ünitesi ARCUBE için üç farklı şehirde, üç büyük tanıtım organizasyonu düzenledi. İlkinin İstanbul’da gerçekleştirildiği organizasyon; Ankara ve Konya’da devam etti.

Dayanıklı, sessiz ve kompakt özelikleri ile dikkat çeken Arcube monoblak asansör kontrol sistemlerinin üç ayrı şehirde gerçekleştirilen tanıtım organizasyonlarına, çok sayıda sektör temsilcisi davet edildi. Organizasyonların Ankara ayağı, Arkel CEO’su Cenk Ceylan ve Satış Pazarlama Direktörü Mesut Özdemir’in açılış konuşmalarıyla başlayarak, Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Hasan Efe‘nin detaylı teknik sunumuyla devam etti.  Sunumların ardından düzenlenen soru-cevap bölümünde, katılımcıların ürün hakkında merak ettiği tüm sorular ayrıntılı bir biçimde cevaplandı. 

 

MONTAJ DETAYLARI SANAL ORTAMDA İZLENEBİLECEK

Arcube, geliştirilen sistemiyle birçok yeniliği de beraberinde getiriyor. STO (Kontaktörsüz) özelliği, cep telefonuna yüklenen mobil bir uygulama ile parametre ayarlarının yapılabilir olması ve 22 kg.’lık hafif tasarımı bunlardan bir kaçı.

Arkel; kullanım kılavuzunu ve montaj ayrıntılarını içeren bir de sanal uygulama geliştirildi. AR (Augmented Reality) teknolojisi ile mobil telefona yüklenen uygulama sayesinde telefonun cisim tanıma özelliği devreye giriyor. Böylelikle pano montajını sanal bir ortamda izleyerek asansör çalışanlarına önemli bir rehberlik hizmeti de sunuluyor.

ARCUBE’ün diğer özellikleri ise şöyle;

  • EN 81-20 uyumlu
  • 16 durağa kadar destekleme
  • 1,75 m/s maksimum kabin hızı
  • 4 kW, 5,5 kW, 7,5 kW, 11 kW ile 4 farklı güç seçeneği
  • Kabinde ve kuyuda seri ya da paralel tesisat kullanabilme
  • Senkron ve Asenkron makine ile çalışabilme özelliği
  • Kusursuz motor sürüşü ve direkt duruş fonksiyonu